fe:male

Female Entrepreneurs: Mentoring and Lifelong learning across Europe

Entrepreneurship day (in Dutch)

http://www.ace-amsterdam.org/events/15-mei-entrepreneurship-day

Op 15 mei vindt de Entrepreneurshipday plaats op de VU in Amsterdam. De Entrepreneurship Day is dé gelegenheid om verder kennis te maken met ondernemerschap. Is het iets voor jou om te gaan ondernemen? Of onderneem je al en wil je hier wat gerichter advies over krijgen?

Ondernemerschap heeft niet alleen met het runnen van een eigen bedrijf te maken, als ondernemer kan je ook als freelancer of zzp-er aan het werk. Je kunt je  kwaliteiten  en  vaardigheden als ondernemer of een ondernemende houding ook goed gebruiken binnen een bedrijf, een stage of een maatschappelijk project.

Vanaf 12.30 uur is er een uitgebreid programma waar je als student of pas afgestudeerde alle informatie over ondernemen kan krijgen. We hebben een inspirerend programma met studentondernemers, ervaren rotten in het vak en echte serial entrepreneurs die graag hun kennis met je delen. Dit mag je niet missen!

Kijk voor het hele programma, meer informatie over sprekers en om je aan te melden op www.aanmelder.nl/entrepreneurshipday 
Circles in your country

Find out about circles in your country.Mentoring Circles in your country